ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Δικός του ο Κάργας



Απόλυτη συμφωνία έχει επέλθει μεταξύ ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα για την μεταγραφή του Γιάννη Κάργα και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί και να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.


Πολύ κοντά σε μια ακόμα μεταγραφή βρίσκεται ο Δικέφαλος του βορρά, καθώς είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και του Γιάννη Κάργα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο πλευρές να έχουν καταλήξει σε συμφωνία για την πώληση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να καταθέσει ένα ποσό περίπου στις 300.000 ευρώ στον «Άγιαξ της Ηπείρου» για να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα.

Ο Κάργας προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της ομάδας της Ηπείρου, καθώς αγωνίστηκε συνολικά σε 36 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και 3 γκολ, όντας από τους κορυφαίους στη θέση του στο ελληνικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν.

Συνολικά με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» κατέγραψε 73 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 6 γκολ και θα αποτελέσει μια ακόμη λύση για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στο κέντρο της άμυνας, μετά τις αποχωρήσεις των Κρέσπο, Βαρέλα, αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό του Μιχαηλίδη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code