ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Τελειώνει» του Πέλκα στη Φενέρ


Η τουρκική ομάδα προχωρά σε ολικό λίφτινγκ στο ρόστερ της και -βάσει των όσων υπογραμμίζουν τουρκικά ΜΜΕ- θέλει να διώξει δέκα ξένους, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Πέλκας, προκειμένου να αγοράσει τον Εμρέ Μορ.

Η θερινή μεταγραφική περίοδος με φόντο την επικείμενη αγωνιστική σεζόν σημάνει ένα διάστημα προσθαφαιρέσεων στα ρόστερ των ομάδων, με τη Φενέρμπαχτσε να έχει ξεκαθαρίσει τόσο τους μεταγραφικούς της «στόχους», όσο και τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να παραχωρήσει σε άλλους συλλόγους.

Μάλιστα, ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Ζόρζε Ζέσους, έχει διαμορφώσει μία λίστα παικτών που αναμένεται να μην υπολογίζονται την επόμενη χρονιά, εντός της οποίας βρίσκεται κι ο Δημήτρης Πέλκας, παραχωρώντας την στη διοίκηση της ομάδας προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις.

Ειδικότερα, τα δημοσιεύματα της «Sabah» τεκμηριώνουν το προαναφερθέν, υποστηρίζοντας ότι οι ιθύνοντες της Φενέρμπαχτσε πρόκειται να αναζητήσουν ομάδα, που θα είναι διατεθειμένη να καλύψει τις απαιτήσεις τους για την παραχώρηση του πρώην μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code