ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τσεζάρι: "Ο Λεβαντόφσκι θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από τον Μπενζεμά"

 

Ο Τσεζάρι Κουχάρσκι όντας πρώην ατζέντης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αποκάλυψε στο Cadena SER τον λόγο για τον οποίο ο Πολωνός στράικερ επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Μόναχο και να βρεθεί στην Μπαρτσελόνα και στην La Liga. Ο λόγος αυτός, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ότι θέλει να αποδείξει πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Καρίμ Μπενζεμά.

Το τελευταίο διάστημα η Μπαρτσελόνα φαίνεται να είναι η μοναδική διεκδικητής για το πρόσωπο του Πολωνού επιθετικού, ο οποίος προσπαθεί με κάθε μέσο να πείσει και να φέρει σε συμφωνία την Μπάγιερν μαζί τους. Ο πρώην ατζέντης του Τσεζάρι Κουχάρσκι φαίνεται αποκαλυπτικός για τον λόγο της μεγάλης επιθυμίας του Λεβαντόφσκι να μετακομίσει στην Ισπανία.

Ο 33χρονος σταρ φαίνεται να μην επιθυμεί καν να βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση των Βαυαρών και για αυτό μάλιστα ζήτησε από τους Καταλανούς να επισπεύσουν τις διαδικασίες της μεταγραφής του, ούτως ώστε να έχει ολοκληρωθεί πριν από τις 12 Ιουλίου.

Το φως της δημοσιότητας μέσω της Cadena SER είδε η αποκάλυψη που έγινε από τον πρώην ατζέντη του, ο οποίος αναφέρεται στην διακαώς επιθυμία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να παίξει για την La Liga και να αποδείξει ότι είναι καλύτερος παίκτης από τον Καρίμ Μπενζεμά.

Η σχετική αποκάλυψη του Τσεζάρι:


"Η Μπαρτσελόνα και ο Λεβαντόβσκι θα παλέψουν γι' αυτήν την μεταγραφή. Πιστεύω ότι θα υπογράψει στην Μπαρτσελόνα, νομίζω ότι είναι πιθανό.

Πρέπει να πιέσει την Μπάγερν να τον αποδεσμεύσει από το συμβόλαιό του. Οι ηγέτες της Μπάγερν γνωρίζουν ότι ήθελε να πάει στην Ισπανία. Το πλάνο του είναι να πάει στην Ισπανία και να τελειώσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.

Θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από τον Μπενζεμά, αυτό είναι ένα από τα κίνητρά του για να πάει στη Βαρκελώνη. Ο Λεβαντόβσκι δεν έχει όνειρα. Για αυτόν το να παίζει ποδόσφαιρο είναι εργασία. Και είναι σπουδαίος επαγγελματίας".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code