ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αποσύρθηκε ο Πρίντεζης: «Του χρόνου θα βλέπουμε μαζί την αγαπημένη μας ομάδα»



 Τίτλους τέλους στην σπουδαία του καριέρα έριξε εχθές ο Γιώργος Πρίντεζης, με αυτό να γίνεται με την επισφράγιση του τίτλου από τον Ολυμπιακό και την επιστροφή στην κορυφή έπειτα από 6 χρόνια, καθώς  ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.


Εν μέσω αποθέωσης και σε έντονα φορτισμένο κλίμα, ο 37χρονος είπε το αντίο του στην ομάδα που τον ανέδειξε αλλά και στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Το τοτέμ του Θρύλου έριξε αυλαία στην καριέρα του, ευχαριστώντας τους πάντες για τις αξέχαστες στιγμές αυτά τα 20 χρόνια.

Στο μήνυμά του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Πρίντεζης ανέφερε: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα για αυτά τα 20 χρόνια που περάσαμε παρέα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μας όχι μόνο στις όμορφες αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Από του χρόνου θα βλέπουμε μαζί την αγαπημένη μας ομάδα παρέα όπως πριν 20 χρόνια. Σας ευχαριστώ.

Λίγο αργότερα ο αρχηγός του Ολυμπιακού  μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε πως έδωσε ό,τι είχε, και ένοιωθε πως αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή να πει το «αντίο».

Όσα είπε ο Πρίντεζης:

«Είναι όμορφα, πολύ όμορφα, όταν τελειώνει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου έτσι, σε μια ομάδα που έχω πολλές αναμνήσεις, τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση, αν υπάρχει κάτι που με χαρακτηρίζει είναι ότι έχω αυτογνωσία. Ίσως μπορούσα να παίξω λίγο ακόμα αλλά τα έχω δώσει όλα πραγματικά, ό,τι είχα και δεν είχα, τα έδωσα και τελείωσα!

Υπάρχουν τρεις άνθρωποι που με στηρίξουν σε όλη τη ζωή μου. Αν αρχίσω και λέω ονόματα να αφιερώνω, επειδή είμαι 20 χρόνια στον Ολυμπιακό, μπορεί να αδικήσω κάποιον… Όλες οι στιγμές είναι ωραίες. Έχουμε περάσει μαγικές στιγμές, χαίρομαι που ήμουν εδώ όλη τη ζωή μου, τα έδωσα όλα. Ο Παπανικολάου και ο Σάσα είναι παιδιά που αγαπάω, χαίρομαι που σταματάω και η ομάδα έχει μέλλον και ζωή, με όλα τα παιδιά έχουμε ζήσει στιγμές σπουδαίες. Δεν χρειάζονται να τους δώσω συμβουλές».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code