ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έφυγε από την Εφές ο Πετρούσεφ!


Χώρισαν και επίσημα οι δρόμοι του Φιλίπ Πετρούσεφ και των Πρωταθλητών Ευρώπης, με επίσημη ανακοίνωση του τουρκικού συλλόγου, που ευχαριστεί τον Σέρβο ''ψηλό'' για την (βραχύχρονη) προσφορά του στην ομάδα.

Ο 22χρονος φόργουορντ/σέντερ, αν και δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν, έδωσε ένα δείγμα από το μεγάλο ταλέντο του. Στη σεζόν που πέρασε, είχε στην Ευρωλίγκα 5.2 πόντους και 1.6 ριμπάουντ σε 9:08 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Στην Basket Ligi, η συνεισφορά του ήταν σαφώς μεγαλύτερη, με 15.2 πόντους και 6.2 ριμπάουντ σε 22 λεπτά μ.ο.

Η ανακοίνωση της Εφές αναφέρει τα εξής:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Φιλίπ Πετρούσεφ που ήταν στην ομάδα μας για τη σεζόν 2021 - 2022, για την προσφορά του στον σύλλογο και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην αθλητική του ζωή» 

Να θυμίσουμε εδώ, πως έχει αρχίσει από σήμερα να συζητιέται έντονα το όνομα του για τη φρόντλαιν του Παναθηναϊκού. Λίγο η σημερινή ανακοίνωση του coach Ράντονιτς για δύο χρόνια στον Εξάστερο, λίγο ότι ο παίκτης έχει τον ίδιο μάνατζερ (τον περιβόητο Μίσκο Ραζνάτοβιτς) τα σενάρια.... δίνουν και παίρνουν. Επίσημο ενδιαφέρον πάντως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής. Αναμένουμε....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code