ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παραιτήθηκε από την Ντέρμπι ο Ρούνεϊ



Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία την Ντέρμπι Κάουντι μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στον πάγκο του αγγλικού συλλόγου, για τον πρώην διεθνή άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, καθώς επικρατεί  κλίμα αβεβαιότητας στον σύλλογο έπειτα από τον υποβιβασμό του.


Έπειτα από παρουσία περίπου 1,5 χρόνου στον πάγκο των Κριαριών, ο Γουέιν Ρούνεϊ δήλωσε την παραίτησή από τον πάγκο των «κριαριών». Την περσινή περίοδο παρόλα τα οικονομικά προβλήματα αλλά και την αφαίρεση 24(!) βαθμών, ο Ρούνεϊ κατάφερε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο καταφέρνοντας να μαζέψει 55(!) βαθμούς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους έχοντας 14 νίκες 13 ισοπαλίες και 19 ήττες και τερματίζοντας μόλις 7 βαθμούς μακριά από την σωτηρία, με την αφαίρεση βαθμών όμως να αποτελεί ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες είχε για παραμονή στην Τσαμπιονσιπ.


Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της ιδιοκτησίας της Ντέρμπι Κάουντι. Σήμερα συναντήθηκα με τους ιθύνοντες για να τους ενημερώσω για την απόφασή μου να αποχωρήσω από το κλαμπ. Προς τιμήν τους προσπάθησαν σθεναρά να με πείσουν να μείνω, αλλά η απόφασή μου είχε παρθεί. Προσωπικά πιστεύω ότι το κλαμπ χρειάζεται κάποιον με φρέσκια ενέργεια που δεν έχει επηρεαστεί από τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους 18 μήνες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code