ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κλείνει Γκάνεα ο Παναθηναϊκός

 

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στην δεύτερη μεταγραφική του κίνηση με την απόκτηση του Κριστιάν Γκάνεα. Όπως συνηθίζει ο Παναθηναϊκός με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς κινήθηκαν υπό άκρα μυστικότητα και ντύνουν στα πράσινα τον Ρουμάνο μπακ.

Ο Γκάνεα θα έρθει για να πλαισιώσει στην θέση του αριστερού μπακ τον Χουάνκαρ. Τη σεζόν που μας πέρασε μέτρησε 34 συμμετοχές με τον Άρη, όντας απ’ τα βασικότερα στελέχη της ομάδας της Θεσσαλονίκης μέχρι την επιτυχία της ευρωπαϊκής εξόδου.

Ο Γκάνεα έχει γεννηθεί στη Μπίστριτσα της Ρουμανίας το 1992. Η ποδοσφαιρική του καριέρα όμως, είναι συνυφασμένη με την Ισπανία. Απ’ όπου έχει «ρίζες». Πιο συγκεκριμένα απ’ τη χώρα των Βάσκων, γι’ αυτό και η παρουσία του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Απ’ τις ακαδημίες της Μαγιόρκα δόθηκε δανεικός σε μικρές ομάδες της χώρας της Ιβηρικής. Από εκεί επέστρεψε στη Ρουμανία για να παίξει ποδόσφαιρο με κορυφαία κλαμπ που αγωνίστηκε την Κραϊόβα, την Μπρασόφ και την Βιτορούλ. Στην τελευταία έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις την τριετία 2015-2018 γι’ αυτό και επέστρεψε στην Ισπανία. Με την Αθλέτικ Μπιλμπάο να πληρώνει 1 εκ. ευρώ και να τον αποκτά.

Οι Βάσκοι τον παραχώρησαν δανεικό στη Νουμάνθια και την Βιτορούλ. Μέχρι που το καλοκαίρι του 2020 έμεινε ελεύθερος και μεταγράφηκε στον Άρη. Συνολικά είχε 59 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ όσο ήταν στους κίτρινους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code