ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ελλάδα -Κόσοβο: Να κάνει το 4/4 και να εξασφαλίσει την πρωτιά



 Έτοιμη να κάνει το 4 στα 4 δείχνει η Εθνική μας ομάδα απέναντι σε αυτήν του Κοσόβου σήμερα το βράδυ (12/6, 21:45) στο Πανθεσσαλικό, και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει την πρωτιά του 2ου ομίλου της Γ κατηγορίας του Nations League, όπου θα της φέρει και την άνοδο στην Β κατηγορία.


Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ θα δώσει το 4ο συνεχόμενο παιχνίδι της σε 12 ημέρες, με αρκετούς από τους παίχτες μας να προέρχονται από μια ήδη απαιτητική σεζόν με συνεχόμενα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να αναμένονται και πάλι κάποιες αλλαγές ξεκούρασης στο αρχικό σχήμα.

Με τον αέρα ανανέωσης που έχει φέρει ο Ουρουγουανός τεχνικός, η Εθνική μας ομάδα έχει καταφέρει να κάνει 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια του ομίλου και να βρίσκεται στην κορυφή με 9 βαθμούς, ενώ έχει κρατήσει και απαραβίαστη της εστίας της σε αυτά τα παιχνίδια, δείχνοντας να επιστρέφει σε γνώριμες συνταγές για να φτάσει στην επιτυχία και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Ο Πογέτ αναμένεται να διατηρήσει το 4-3-3 και οι σκέψεις του επικεντρώνονται στο πώς θα καλύψει το κενό του Δημήτριη Λημνιού ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος στην νίκη με 3-0 επί της Κύπρο, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, και ήταν καθοριστικός και στα 3 προηγούμενα παιχνίδια, και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 6 μήνες.

Οι σκέψεις του ομοσπονδιακού μας τεχνικού είναι να βρεθεί ο Μάνταλος στα δεξιά σαν εσωτερικός επιθετικός και να παίξει ο Μπουχαλάκης άξονα ενώ το άλλο είναι να διατηρηθεί ο Μάνταλος στον άξονα και να παίξει δεξιά ένας εκ των Δουβίκα ή Χατζηγιοβάνη, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις του την τελευταία στιγμή.

Διαιτητής της αναμέτρησης του Βόλου θα είναι ο 37χρονος Γιούλιαν Βάινμπεργκερ, βοηθοί του οι Αντρέας Χέιντριχ και Μίκαελ Όμπριτζμπεργκερ, τέταρτος ο Αλεξάντερ Χάρκαμ, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Κρίστιαν Τσιοτσίρκα και Άλαν Κίγιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code