ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός εξάντλησαν τα ιντερνετικά εισιτήρια του τελικού



 Οι οπαδοί των δύο διεκδικητών του Κυπέλλου Ελλάδος εξάντλησαν τα διαθέσιμα εισιτήρια που διατήθονταν μέσο διαδικτύου με τις κερδίκες του ΟΑΚΑ  να αναμένονται να είναι ασφυκτικά γεμάτα.


Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού καταφέρανε να εξαντλήσουν τα εισιτήρια για τον τελικό από το Μεσημέρι της Δευτέρας ανακοινώνοντας πως εξαντλήθηκαν και τα 21.478 κομμάτια που είχανε τεθεί σε διαθεσιμότητα προς το κοινό των Πρασίνων, ενώ πριν από λίγη ώρα και ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την εξάντληση των εισιτηρίων από το διαδίκτυο και  πλέον και οι δύο ομάδες θα διαθέσουν από τα εκδοτήρια τα ελάχιστα εναπομείναντα κομμάτια καθώς και τις προσκλήσεις στις οποίες δικαιούται η κάθε ομάδα.


H ανακοίνωση του «τριφυλλιού» αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου ότι τα προς διάθεση εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου της 21ης Μαΐου 2022 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, εξαντλήθηκαν. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τη στήριξη στην ομάδα! Σε περίπτωση επιστροφών από εισιτήρια που έχουν δοθεί σε χορηγούς της ΠΑΕ, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσω ανακοίνωσης».


Η σχετική ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια που ήταν διαθέσιμα στο ίντερνετ εξαντλήθηκαν.

Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας την Τρίτη 17.05 10:00-19:00, για όσους δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν μέσω διαδικτύου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code