ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αντσελότι: «Θέλουμε το 14ο Champions League»

 


Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι μίλησε για την ομάδα του που θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ αλλά και την μεταγραφική φημολογία που κυκλοφορεί γύρω από το αν ο Κυλιάν Εμπαπέ, αποκτηθεί από τους μερένγχες την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο κόουτς Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ότι: «Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον τελικό του Champions League. Είναι φυσιολογικό να είσαι νευρικός όταν πρόκειται να αντιμετωπίσεις μια δυνατή ομάδα όπως η Λίβερπουλ, αλλά είμαστε χαρούμενοι. Δεν ανησυχώ, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο μέρος όπου πολλοί άλλοι θα ήθελαν Είναι το καλύτερο παιχνίδι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και πρέπει να το απολαύσουμε.

Η Λίβερπουλ είχε περισσότερες δυσκολίες από εμάς τον τελευταίο καιρό, παίζει πολύ σημαντικά παιχνίδια για να προσπαθήσει να κερδίσει την Premier League, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θα την επηρεάσει. Στο τέλος, ωστόσο, και οι δύο ομάδες θα ζήσουν την ίδια στιγμή. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα, αυτοί το Κύπελλο Αγγλίας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον τελικό του Champions League. Όλοι σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα: να κερδίσουμε τον 14ο. Δεν μας επηρεάζουν τα όσα γράφονται για τις μεταγραφές. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή. Το κίνητρο και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος. Για τον Μπαπέ; Τώρα σκέφτομαι μόνο τον τελικό. Καταλαβαίνω τα σχόλια για τον Μπαπέ. Δεν με ενοχλεί που συζητιέται. Εχουμε συνηθίσει σε αυτά τα πράγματα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code