ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget


 

Ο Καραλής διοργανώνει το πρώτο Street Pole Vault στην Αρχαία Ολυμπια

 


Ο Εμμανουήλ Καραλής θα διοργανώσει το δικό του πρώτο Street Pole Vault event στην Αρχαία Ολυμπία με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών του επί κοντώ.


Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ηλεία, και συγκεκριμένα στο ιστορικότερο μέρος της, την Αρχαία Ολυμπία, κορυφαίοι αθλητές του επί κοντώ θα συγκεντρωθούν την Κυριακή, 12 Ιουνίου, για να συμμετάσχουν στο πρώτο μίτινγκ με ονομασία Fly Olympia.

Μία σύγχρονη αρένα θα στηθεί στον δρόμο έξω από το Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας και αναμένεται κορυφαίοι επικοντιστές από όλο τον κόσμο να προσφέρουν θέαμα. Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να δημιουργήσουν ένα μίτινγκ που θα αποτελεί μελλοντικά μόνιμο σταθμό των κορυφαίων αλτών ανά τον κόσμο αλλά και να φέρουν ξανά στο επίκεντρο την Ελλάδα και την Ολυμπία, το μέρος που «γεννήθηκαν» οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Το μίτινγκ συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, ο σύλλογος «Απόλλων Πύργου» και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με την υποστήριξη της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και, πιο συγκεκριμένα, του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Το μίτινγκ θα λάβει χώρα υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια