ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άγαλμα προς τιμήν του Αγκουέρο φτιάχνει η Μάντσεστερ Σίτι


 Άγαλμα προς τιμήν του Σέρχιο Αγκουέρο θα δημιουργήσει η Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την ιστορική νίκη της επί της ΚΠΡ στις καθυστερήσεις, η οποία χάρισε στους «πολίτες» το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 44 χρόνια!



Ο Αργεντινός επιθετικός είχε σκοράρει εκείνο το τεράστιας σημασίας γκολ για τη Σίτι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων εκείνης της αναμέτρησης, χαρίζοντας ουσιαστικά στην ομάδα του, τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος θα πραγματοποιηθούν στις 13 Μαΐου, ενώ εκείνες τις ημέρες θα διοργανωθούν από τη Μάντσεστερ Σίτι και εκδηλώσεις, αφιερωμένες στην πορεία και την κατάκτηση εκείνου του πρωταθλήματος.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε πως θα διοργανώσουμε μία σειρά από εκδηλώσεις και δραστηριότητες, με τις οποίες θα γιορτάσουμε τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το ιστορικό παιχνίδι με την ΚΠΡ, στο οποίο η ομάδα μας σκόραρε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά για να πάρει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 44 χρόνια, σε μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Θα τιμηθεί και ο Σέρχιο Αγκουέρο, με τα αποκαλυπτήρια του αγάλματός του, το οποίο θα σχεδιαστεί και θα υλοποιηθεί από τον φημισμένο γλύπτη, Άντι Σκοτ», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η Μάντσεστερ Σίτι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code