ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

Γιατράς: Η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί παντού


Ο Μάκης Γιατράς είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Νέων Ανδρών κάτω 20 και μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την Εθνική και τους στόχους του στο «τιμόνι» αυτής και την νέα πρόκληση για την καριέρα του.Όσα είπε ο Γιατράς:


Για τα συναισθήματά του και το πλάνο του στην Εθνική Νέων: «Είναι μεγάλη μου τιμή που αναλαμβάνω την Εθνική Νέων Ανδρών. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον πρόεδρο της ομοσπονδίας και στο συμβούλιο και στους ανθρώπους που «τρέχουν» τις εθνικές ομάδες οι οποίοι επέλεξαν το πρόσωπό μου να κοουτσάρω μια εθνική, κάτι που ήταν πάντα το όνειρό μου. Όσον αφορά το πλάνο μου, αυτό που έχω σαν σκοπό και θέλω, είναι να δούμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε. Να μην αδικηθεί κανείς, σύμφωνα με την κρίση τη δική μας. Η Νέων Ανδρών αποτελεί προθάλαμο για την Εθνική Ανδρών. Έχω και αγωνιστικό στόχο πέρα από τη βελτίωση των παιδιών, γιατί η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί παντού».

Για το τι υλικό υπάρχει σχετικά με την Εθνική Νέων: «Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι υπάρχουν παιδιά με εξαιρετικά κορμιά. Υπάρχει πολύ υλικό. Υπάρχουν παιδιά που συμμετέχουν και έχουν χρόνο συμμετοχής σε όλα τα πρωταθλήματα, που είναι πολύ σημαντικό. Είχα την τύχη και τη χαρά να δω αυτές τις γενιές να παίζουν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Υπάρχουν παιδιά που δεν έχω δει και καθόλου, αλλά έχω μια εικόνα. Από πίσω υλικό υπάρχει, βελτιωνόμαστε σαν μπάσκετ. Οι ομάδες δουλεύουν. Το θέμα είναι να δείξουμε εμπιστοσύνη, για να εισπράξουμε από τα παιδιά πολλαπλάσια πράγματα πίσω».

Οι στόχοι σχετικά με το Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών αυτό το καλοκαίρι: «Επειδή υπάρχει ο στόχος της βελτίωσης των παικτών, υπάρχει και αγωνιστικός στόχος. Εγώ πιστεύω ότι το μπάσκετ είναι άθλημα που ταιριάζει στους Έλληνες. Έχουμε ταλέντο, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Έχουμε μπει σε μια διαδικασία να δούμε τις ομάδες που θα παίξουμε. Ο στόχος είναι για το καλύτερο. Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να κοιτάω πάντα ταπεινά την κορυφή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 
Ad Code