ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Με Χουάνκαρ η αποστολή για τον ημιτελικό με Λαμία - Αποκλείστηκε θετικό κρούσμα


Την αποστολή που θα αντιμετωπίσει την Λαμία στον πρώτο ημιτελικό της Λεωφόρου (20/04, 19:00) ανακοίνωσε η πράσινη ΠΑΕ. Αποκλείστηκε από την αποστολή ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Με τον Χουάνκαρ να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, μιας και η τιμωρία του μετά την έφεση της ΠΑΕ μετατράπηκε σε μία αγωνιστική και χωρίς περαιτέρω προβλήματα θα αντιμετωπίσει το Τριφύλλι την Λαμία στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς του Κυπέλλου Ελλάδας. Μόνη απουσία το θετικό κρούσμα που ανιχνεύθηκε στον τελευταίο εργαστηριακό έλεγχο και δεν βρίσκεται στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα.

Με ατομικά προγράμματα συνέχισαν και σήμερα οι Αγιούμπ, Βαγιαννίδης και Λούντκβιστ, οι οποίοι προφανώς δεν θα βρίσκονται στην 20άδα.

Αναλυτικά η "πράσινη" αποστολή: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code