ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κλήθηκε τελικά στην εθνική Πορτογαλίας ο Σα



 Ο Ζοσέ Σα αν και δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Φερνάντο Σάντος κλήθηκε τελικά στην Πορτογαλία, διότι ο Άντονι Λόπες βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, και θα τον αντικαταστήσει στην τριάδα των τερματοφυλάκων για το παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ απέναντι στην Τουρκία.


Ο Σάντος αρχικά είχε επιλέξει τους Ρουί Πατρίσιο, Άντονι Λόπες και Ντιόγκο Κόστα, όμως ο Άντονι Λόπες βρέθηκε θετικός στον Covid και έτσι ο γκολκίπερ της Γουλβς και πρώην των Πειραιωτών έλαβε κλήση από τον Σάντος για να τον αντικαταστήσει. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας επιβραβεύεται κατά κάποιον τρόπο για τη μαγική σεζόν που κάνει στην Premier League, καθώς σε 30 συμμετοχές έχει δεχτεί μόλις 26 γκολ και σε 11 ματς έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Παρόλα αυτά στην ιεραρχία αναμένεται να είναι ο Νο. 3 κατά σειρά γκολκίπερ στην εθνική του ομάδα, μιας και ο Σάντος υπολογίζει ως βασικό τον Ρούι Πατρίσιο και σαν δεύτερο τον Ντιόγκο Κόστα.


Η Πορτογαλία παίζει με την Τουρκία στις 24 Μαρτίου στο «Ντραγκάο» και εφόσον νικήσει θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα ανάμεσα στην Ιταλία και την Βόρεια Μακεδονία στις 29 Μαρτίου, πάλι στο Πόρτο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code