ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το "ευχαριστώ" της Εθνικής ομάδας πόλο στον Λευτέρη Αυγενάκη


Η Εθνική ομάδα πόλο, που έκανε όλους τους Έλληνες περήφανους με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Λευτέρη Αγγελάκη για τον νέο αθλητικό νόμο που πρόκειται να ψηφιστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ευχαριστούμε την κυβέρνηση και τον κύριο Λευτέρη Αυγενάκη για την πρωτοβουλία της τροπολογίας στο νεο Αθλητικό νόμο ώστε να προβλέπεται η αναγνώριση του εν ενέργεια έφεδρου όχι μόνο στους Ολυμπιονίκες ατομικών αλλά και σε αυτούς τον ομαδικών αθλημάτων. Ήταν κάτι που είχε δεσμευτεί να το κάνει με την επιστροφή μας από το Τόκιο και το υλοποίησε άμεσα".

Το νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί συγκεκριμένα αναφέρει:



-την απονομή της ιδιότητας του Εφέδρου Αξιωματικού και στους μεταλλιούχους Ολυμπιονίκες ομαδικών αθλημάτων (έως τώρα το προνόμιο αυτό ίσχυε μόνο για τα ατομικά αθλήματα),

-την κατάργηση της υποχρέωσης συμμετοχής στο 50% των αναμετρήσεων κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, προκειμένου το μέλος της Εθνικής ομάδας ομαδικού αθλήματος, που διακρίθηκε, να τύχει των αντίστοιχων προνομίων του νόμου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code