ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

Κεντέρης: «Επέστρεψα γιατί χρωστάω στο άθλημα» Ο Ολυμπιονίκης  μίλησε για την επιστροφή του στο χώρο του στίβου, αυτή τη φορά από τη θέση του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Κεντέρη στο ΑΠΕ - ΜΠΕ:

-Κύριε Κεντέρη, ο ΣΕΓΑΣ ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΟΠΑΠ. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για την οικογένεια του στίβου;

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι το σημαντικότερο βήμα που θέλαμε να κάνουμε στον ΣΕΓΑΣ. Ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγάλος χορηγός της ομοσπονδίας, της εθνικής ομάδας και πλέον του Μαραθωνίου. Νομίζω, ότι είναι ότι είναι μεγάλη τιμή, που είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτήν την προσπάθεια».

-Η ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ, έχει φέρει πολλές επιτυχίες διαχρονικά. Με τόσους σημαντικούς αθλητές στην διοίκηση, θα δώσετε... μάχη για να συνεχισθούν οι επιτυχίες;

«Ο υψηλός αθλητισμός ήταν και είναι πάντα στο πρόγραμμα της ομοσπονδίας. Εμείς όμως, έχουμε θέσει κι άλλους στόχους. Οσο κι αν ακούγεται περίεργο, η ομοσπονδία έχει κάνει έναν πολύ μεγάλο σχεδιασμό για να κοιτάξει την βάση μας και τα νέα παιδιά. Εχουμε δημιουργήσει σε όλη την Ελλάδα προεθνικές ομάδες, με περίπου 700 παιδιά, ώστε να μπορέσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, αλλά και το 2028 στο Λος Αντζελες, να χειροκροτήσουμε νέους αθλητές με μεγάλες επιτυχίες».

-Ως αθλητής, είχατε στόχο την κορυφή. Τώρα ως παράγοντας, ποιοι είναι οι στόχοι σας και ποιος είναι ο λόγος, που επιστρέψατε στον αθλητισμό;

«Αγάπη και ανιδιοτέλεια, αυτοί είναι οι λόγοι που επέστρεψα. Ειλικρινά θεωρώ ότι χρωστάω στον χώρο μου. Με όλες μου τις δυνάμεις, ελπίζω να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι, έτσι ώστε να κτίσουμε ξανά το άθλημα και να το οδηγήσουμε εκεί που ονειρευόμαστε. Τόσο στον υψηλό πρωταθλητισμό, όσο και στην βάση του αθλήματος»!

-Στους νέους αθλητές που βλέπουν το ίνδαλμά τους στην ηγεσία του ΣΕΓΑΣ, τι έχετε να πείτε;

«Να βάζουν στόχους. Μικρούς, καθημερινούς και να προσπαθούν να τους ξεπερνούν. Όταν υλοποιούν αυτούς τους στόχους και σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά, τότε θα έλθει και το μεγάλο αποτέλεσμα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Ad Code