ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Ολυμπιακός - Άρης: Ψάχνει να εξιλεωθεί ο γηπεδούχος, να το ξανά κάνουν οι ''Κίτρινοι''


 Πρεμιέρα στα φετινά Play-Offs με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει για μία ακόμα φορά τον Άρη στις 19:00, στο γήπεδο "Καραϊσκάκης", με τις 2 ομάδες να θέλουν την νίκη για μία καλή αρχή. 

Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έρχεται στο παιχνίδι αυτό μετά την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από τον Άρη στην τελευταία αγωνιστική και έχασε την ευκαιρία να πάρει ακόμα ένα αήττητο πρωτάθλημα, ενώ δεν κατάφερε να προχωρήσει και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα ο Άρης πήρε τεράστια νίκη με 2-1 και μπήκε στην τετράδα. Ο Ολυμπιακός από την άλλη θέλει να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αλλά και να διατηρήσει την βαθμολογική του διαφορά. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν έχει κάποια προβλήματα, αλλά δεν μπήκαν στην αποστολή, η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές, οι Ονιεκούρου, Φοροτούνης, Κουντέ, αλλά και ο νεαρός Κίτσος. Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Ολυμπιακός πρέπει να βγάλει αντίδραση και να μην αφήσει τον Άρη να πάρει μία ακόμα νίκη απέναντι του. 

Άρης: Με τον Μπούργος στον πάγκο του, μετά την φυγή του Μάντζιου, έχει δείξει καλό πρόσωπο και πάλεψε για να μπει στα φετινά Play-Offs, στα τελευταία 4 παιχνίδια έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Η ισοπαλία έγινε με τον ΠΑΟΚ και το ''λευκό'' 0-0, ενώ με Ατρόμητο κέρδισε με 3-0, τον Αστέρα Τρίπολης με 0-2 και τελευταίο τον Ολυμπιακό με 2-1, ανατρέποντας το εις βάρος του 0-1 μετά το πρώτο μέρος. Επίσης στα θετικά για τους ''Κίτρινους'' είναι ότι με απόφαση του Αθλητικού Δικαστηρίου CAS πήρε πίσω τους 6 βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί από την αρχή της σεζόν και με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να διεκδικεί μία θέση για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αργεντίνος τεχνικός θα έχει σημαντικές απουσίες, καθώς δεν υπολογίζονται και δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα οι Μαντσίνι, Γκαρσία και Μπεναλουάν. Πιο συγκεκριμένα ο Μαντσίνι είναι τραυματίας, ο Γκαρσία μόλις επέστρεψε από την Αργεντινή όπου παρευρέθηκε στην κηδεία του πατέρα του. Από την άλλη ο Γιοάν Μπεναλουάν ταλαιπωρείται από ίωση. Από εκεί και πέρα ο Άρης δεν είναι φαβορί, αλλά θα παλέψει για να ''μπει με το δεξί'' στα φετινά Play-Offs. 

Στο μεταξύ τους κομμάτι την φετινή σεζόν Άρης και Ολυμπιακός μοιράζονται από μία νίκη στα 2 μεταξύ τους παιχνίδια στο Πρωτάθλημα, καθώς στο πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 στην έδρα του, ενώ ο Άρης στην δική του νίκησε όπως προανέφερα με 2-1, με ανατροπή. Στο βαθμολογικό κομμάτι ο γηπεδούχος Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση με 65 βαθμούς, ενώ ο Άρης πλέον βρίσκεται στην 4η θέση με 45 βαθμούς. 

Οι αποστολές των 2 ομάδων

Ολυμπιακός: ''Βατσλίκ, Κρίστινσον, Λαλά, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βρουσάι, Φαντιγκά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Λόπες, Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Τικίνιο, Ελ Αραμπί''.

Άρης: ''Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Lucas Sasha, Kamara, Iturbe, Brabec, Fabiano Leismann, Sakic, Bertoglio, Ndiaye, Matilla, Sundgren, Ganea, Luis Palma, Lumor Agbenyenu, Hajrovic, Doukoure, M’Bakata, Cristian Lopez, Μάνος''

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement