ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αλέγκρι: "Είχα συμφωνήσει με τη Ρεάλ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά κάλεσα τον Πέρεθ για να του πω ότι πάω στη Γιουβέντους"


 Σε ιταλικό μέσο ο Αλέγκρι ξεκαθάρισε ότι βρέθηκε σε συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης για να αναλάβει τα καθήκοντα του προπονητή.Ωστόσο ο ίδιος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Φλορεντινό Πέρεθ γνωστοποιώντας ότι δεν ενδιαφέρεται να καθίσει στον πάγκο της Βασίλισσας με τον ίδιο να καταλήγει στην Γιουβέντους.

"Είχα ήδη υπογράψει μαζί τους το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τηλεφώνησα στον πρόεδρο για να του πω ότι δεν θα πάω γιατί είχα επιλέξει τη Γιουβέντους. Με ευχαρίστησε. Όταν με πήρε τηλέφωνο τον Μάιο, δεν είχα καμία αμφιβολία.

Δεν μετανιώνω, θα ήταν υπέροχο επαγγελματικά: Μίλαν, Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή. Είμαι περήφανος που έχω προπονήσει τη Μίλαν για τέσσερα χρόνια και που βρίσκομαι στη Γιουβέντους τώρα.

Απέρριψα τη Ρεάλ Μαδρίτης δύο φορές. Την πρώτη φορά που ήμουν σε συζητήσεις για επέκταση με τη Γιουβέντους. Είπα στον Φλορεντίνο ότι είχα ήδη δώσει τον λόγο μου στον Ανιέλι".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code