ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός : Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ράφα Σοάρες

 


Την περίπτωση του αριστερού μπακ της Γκιμαράες Ράφα Σοάρες, φαίνεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του τύπου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Κόκκινος πρωταθλητής, στους ερυθρόλευκους έχει προταθεί και εξετάζεται ο 27χρονος πορτογάλος άσος που αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός οπισθοφύλακας.

Ο Σοάρες είναι 27 ετών (γεννημένος στις 9 Μαΐου 1995) και μετά από τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο έπαιξε σε αρκετές ομάδες ως επί των πλείστον με τη μορφή δανεισμού, όπως η Ακαντέμικα, η Ρίο Άβε, η Φούλαμ, η Πορτιμονένσε και το 2018 τον αγόρασε η Γκιμαράες.

Στη Βιτόρια είχε 48 συμμετοχές και κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον της Έιμπαρ, η οποία τότε έπαιζε στην 1η κατηγορία της Ισπανίας. Εκεί μέτρησε 28 συμμετοχές, αλλά μετά τον υποβιβασμό της ομάδας επέστρεψε στην Γκιμαράρες, όπου έχει 27 συμμετοχές (25 ως βασικός).

Η πορτογαλική ομάδα φέρεται να επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, όμως το θέμα κολλάει στο οικονομικό, όπως σημειώνει το δημοσίευμα επικαλούμενο πορτογαλικά ρεπορτάζ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code