ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

ΚΑΕ Άρης: Έλα να ζήσουμε τον Άρη που ονειρεύεσαιΣε ανοιχτή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου βρίσκεται η ΚΑΕ Άρης και με video που κοινοποίησαν μέσω των μέσω κοινωνικών δικτύωσης τους, οι «κίτρινοι» επανέλαβαν ότι η ομάδα ανήκει στον λαό της.


Πρόκειται για ένα εγχείρημα το οποίο πρέπει να πετύχει καθώς διακυβεύεται η επιβίωση της εταιρίας, ειδικά μετά την απώλεια του εσόδου από το ποσοστό του στοιχήματος.

Μέσα από την μάζα των φιλάθλων της ομάδας, στην ΚΑΕ ελπίζουν ότι θα καλυφθεί το συνολικό ποσό της αύξησης (500.000 ευρώ) ούτως ώστε η εταιρία να ανταποκριθεί τόσο στους διακανονισμούς στους οποίους προχώρησε και αφορά παλιά χρέη όσο και στα τρέχοντα έξοδα.

Στο βίντεο που κοινοποίησε η ΚΑΕ επανέλαβε ότι η ομάδα ανήκει στον λαό της, ζητώντας πολύ ξεκάθαρα την στήριξη όλων στη φετινή μεταβατική χρονιά. Εφόσον εξάλλου η ΚΑΕ καλύψει το ποσό της αύξησης και ανταποκριθεί στις οικονομικές ευθύνες τους, αυτομάτως θα εξαλείψει ένα σημαντικό μέρος του χρέους προς τρίτους και δεν θα διατρέχει τους κινδύνους σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει.


Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:


Ο ΑΡΗΣ είναι οικογένεια

Ο ΑΡΗΣ είσαι εσύ

Τώρα, μπορείς να γίνεις αναπόσπαστο κομμάτι του

Πάρε μέρος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ

Γίνε συμ-μέτοχος στην προσπάθεια του Αυτοκράτορα να αναγεννηθεί

Έλα να ζήσουμε μαζί τον ΑΡΗ που ονειρεύεσαι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Ad Code