ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φλιώνης: «Παλεύουμε ανεξάρτητα από τις αντιξοότητες»



O γκαρντ της Βασίλισσας ''φιλοξενήθηκε'' στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε για το κυριακάτικο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη , απέναντι στον Άρη αλλά και όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία

 Αναλυτικά όσα έγραψε ο γκαρντ της ΑΕΚ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Δεν θέλω να μείνω στα προβλήματα, που δεν λένε να μας εγκαταλείψουν ως ομάδα στην εφετινή απαιτητική περίοδο. Από την άλλη, υπάρχουν πραγματικά προβλήματα γύρω μας και αυτά είναι, που απασχολούν σοβαρά την ανθρωπότητα. Ο κόσμος είναι ανάστατος. Η ανθρωπιστική κρίση διαρκής. Δεν είναι δυνατόν να μένουμε ανεπηρέαστοι από όλα όσα συμβαίνουν, όπως καταλαβαίνετε...

Είμαστε υποχρεωμένοι, ωστόσο, να παίξουμε μπάσκετ. Στον αγώνα με Απόλλωνα Πάτρας, με τη συμβολή και των οπαδών της ομάδας μας, δείξαμε αυταπάρνηση. Εχουμε δεσμευτεί, άλλωστε, ότι θα παλεύουμε ανεξάρτητα από αντιξοότητες.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας, μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, με αντίπαλο τον Άρη στο Αλεξάνδρειο. Γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του αγώνα. Πρέπει ν’ ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας. Να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο για να τα καταφέρουμε.

Κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και προχωράμε. Έτσι ή αλλιώς, η νέα πραγματικότητα δεν επιτρέπει να κάνουμε μακρόπνοα σχέδια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code