ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννενα : Με ψυχολογία αλλά και απουσίες


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (21.30) στο γήπεδο της Τούμπας τον ΠΑΣ Γιάννενα, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Με το μυαλό στην...Γάνδη και με πολλές απουσίες, ο δικέφαλος του Βορρά φιλοξενεί σήμερα εντός έδρας τον ΠΑΣ με στόχο να πάρει το τρίποντο στην εκκίνηση των play offs.Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να κάνει λίφτινγκ στην αρχική 11αδα της ομάδας του, με πολλούς ποδοσφαιριστές να παίρνουν ανάσες ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 53 βαθμούς σε 26 αγώνες πρωταθλήματος. Είναι 14 συνεχόμενους αγώνες αήττητοι στο πρωτάθλημα ενώ προέρχονται από εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Λαμία με 0-2. Σήμερα υποδέχονται τον επικίνδυνο ΠΑΣ θέλοντας να κάνουν εκκίνηση με νίκη, γνωρίζοντας όμως πως έχουν να αντιμετωπίσουν μία πολύ σκληροτράχηλη και καλή ομάδα. 

Από την άλλη, οι Ηπειρώτες μετά από την επιστροφή των 5 βαθμών που τους είχαν αφαιρεθεί, συμμετέχουν κανονικά στα πλέι οφ, θέλοντας να συνεχίσουν και εκεί την ξέφρενη πορεία που πραγματοποίησαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας έχοντας 40 βαθμούς σε 26 αγώνες. Προέρχεται από μία εκτός έδρας λευκή ισοπαλία, απέναντι στον Βόλο και ταξιδεύει σήμερα στην Θεσσαλονίκη, ξέροντας πόσο δύσκολη αποστολή έχει, έχοντας παράλληλα την ψυχολογία στα ύψη, ποντάροντας και στο ότι ακολουθεί ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ.

Στα αγωνιστικά

Πολλές και σημαντικές απουσίες αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι για τον σημερινό αγώνα, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Πασχαλάκης, Ίγκανσον, Αουγκούστο, Βιειρίνια και ο τιμωρημένος Έλ Καντουρί. Παράλληλα ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να μην δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους βασικούς, όπως ο Μπίσεσβαρ και ο Τσιγγάρας, ενόψει της ευρωπαϊκής μάχης την Πέμπτη. 

Ο Ζίβκοβιτς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μιχάι και Μιχαηλίδη. Δεξί μπάκ θα αγωνιστεί ο Σάστρε με τον Σίντκλει αριστερά. Σβάμπ, Κούρτιτς και Μούργκ θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τον Μίτριτσα να κινείται αριστερά, τον Ζίβκοβιτς από τα δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης τον Τσόλακ. 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Λύρατζης, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Ζαμπά, Ακπομ, Τσόλακ.

Σημαντικές απουσίες αντιμετωπίζει και ο ΠΑΣ με τον Ηρακλή Μεταξά να μην μπορεί να υπολογίζει στους Σάλιακα, Πίρσμαν, Ποζνάνσκι, Καραχάλιο, Κύρκο, Λιάσο και Αθανασίου. Παράλληλα, ούτε ο τεχνικός της ομάδας των φιλοξενούμενων θα βρίσκεται στον πάγκο, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Στην αρχική 11αδα ο Λοντίγκιν αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Οικονομόπουλο, Κάργα, Εραμούσπε και Ρίζο. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Σιόντης, Στάνκο, Σνάιντερ (δεξιά) και Γκαρντάφσκι (αριστερά) ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται οι Ντομίνγκεθ και Περέα.

Η αποστολή του ΠΑΣ Λοντίγκιν, Σούλης, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Ρίζος, Ντομίνγκεθ, Στάνκο, Σιόντης, Λώλης, Γκαρντάβσκι, Μπρένερ, Μίνα, Σνάιντερ, Μορέιρα, Περέα.

Διαιτητές Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Διαμαντόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νικολακάκη, Στεφανή και τέταρτο τον κ. Περράκη. Στο VAR θα είναι οι Τζήλος και Κουρομπύλια

Στους αγώνες του πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ Γιάννενα είχε επικρατήσει με 0-1 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ στον δεύτερο γύρο ο δικέφαλος είχε επιβληθεί με 0-4 στους Ζωσιμάδες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code