ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ντέρμπι με αέρα Ευρώπης



 Ντέρμπι στον αστερισμό της πρόκρισης του ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League διεξάγεται σήμερα στο ΟΑΚΑ (19/3, 19:30) ανάμεσα στους δύο δικεφάλους, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών καθώς και 4 κρούσματα Covid. Εκτός με γρίπη 3 παίχτες και της ΑΕΚ, μπήκε στην αποστολή και αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής το νέο απόκτημα της, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.


Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί πιθανές απώλειες των Άρη και Παναθηναϊκού, καθώς και την κούραση του ΠΑΟΚ από το ταξίδι και την υπερπροσπάθεια στο παιχνίδι με την Γάνδη, ώστε να πάρει τους 3 βαθμούς και να κρατήσει το προβάδισμα για την κατάληψη της 3ης θέσης και να ξεφύγει από τους διώκτες της.

Το νέο αστέρι της ΑΕΚ, ο Κριχόβιακ βρίσκεται φυσικά στην αποστολή και θα κάνει το ντεμπούτο του, ενώ την τελευταία στιγμή κατάφερε να μπει και ο Λιβάι Γκαρσία που ξεπέρασε την ίωση και πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση. Όμως η ίωση που κυκλοφορεί, έθεσε και τέσσερις παίκτες εκτός (Σιμόες, Γέβτιτς, Λε Ταλέκ, Σβάρνας).

Την ίδια στιγμή στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί διάφορα προβλήματα, πέρα από την κούραση των συνεχόμενων αγώνων. Εκτός με τραυματισμό είναι οι Μιχαηλίδης και Κρέσπο, με αποτέλεσμα να επιστρατευτεί ο Βαρέλα, ενώ πριν την αναχώρηση για την Αθήνα εντοπίστηκαν δύο κρούσματα κορονοϊού που προστέθηκαν στις απουσίες. Αποστολή δεν ανακοινώθηκε από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Φράνσκον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code