ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Της έχει πάρει τον αέρα (0-1)



Με το γκολ του Τσόλακ στο 50' να σφραγίζει την δεύτερη θέση και να μειώνει την απόσταση από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο -10, ο ΠΑΟΚ έφυγε για ακόμα μια φορά νικητής από το ΟΑΚΑ απέναντι της ΑΕΚ, και της έχει πάρει τον αέρα μετρώντας 11 αήττητα παιχνίδια στην Αθήνα απέναντι της, έχοντας να χάσει από το 2018. Κατοχή και χαμένες ευκαιρίες για την ΑΕΚ, με τον Αραούχο να διακρίνεται για του κιτρινόμαυρους και τον Στάνκοβιτς να την κρατάει όρθια απέναντι στις αντεπιθέσεις-φωτιά από μεγαλύτερο δείκτη του σκορ. Ντεμπούτο για τον Κριχκόβιακ που έπαιξε και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού.

 Α' ημίχρονο

Η πρώτη ευκαιρία του ματς ήρθε για την ΑΕΚ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Τσούμπερ να δίνει στον Αραούχο το σουτ του οποίου κόντραρε πριν φτάσει στην εστία και στην συνέχεια της φάσης το σουτ του Τζαβέλλα που είχε ανέβει να είναι αδύναμο και να περνάει εκτός. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση στο 13' όταν ο Μάνταλος έβγαλε την μακρινή μπαλιά στα στον Άμραμπατ και εκείνος από δεξιά έβγαλε στον απερχόμενο Τσούμπερ μέσα στην μικρή περιοχή, αλλά εκείνος δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα και να την σπρώξει στα δίχτυα. 

Η ΑΕΚ μπήκα πιο δυναμικά στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, έχοντας συνεχή πίεση πάνω από την σέντρα στους παίχτες του ΠΑΟΚ και θέλοντας να χτυπήσει με ταχύτητα από τα άκρα, ενώ ο δικέφαλος του Βορρά κατέβηκε με σκοπό να κρατάει την μπάλα στο κέντρο και να αφήσει την ΑΕΚ να έχει την κατοχή θέλοντας να χτυπάει στην κόντρα.

Ο Άμραμπατ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Πασχαλάκη που ήταν εκτός εστίας με ένα μακρινό σου αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν σε ετοιμότητα και στην συνέχεια της φάσης ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αντεπίθεση με τους Ζαμπά-Τσόλακ να συνεργάζονται και τη μπάλα να φτάνει στον Μιτρίτσα μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, αλλά το σουτ του να είναι κακό και να περνάει ψηλά άουτ. Το ημίχρονο τελείωσε με αρκετά φάουλ, και τις δύο πλευρές να έχουν από ένα μακρινό σουτ από τους Ζαμπά και Κριχκόβιακ χωρίς όμως να απειλήσουν σημαντικά και να μένει το 0-0.

Β' ημίχρονο

Γκολ από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ όπου αιφνιδίασε την ΑΕΚ, με τον Μιτρίτσα να κλέβει και να κουβαλάει για αρκετά μέτρα την μπάλα και να την βγάζει στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, με τον Τσόλακ να βγαίνει μόνος απέναντι στον Στάνκοβιτς και να πλασάρει για να γράψει το 0-1 στο 50'. Η ΑΕΚ μετά το γκολ δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα και να εκδηλώσει σωστές επιθέσεις έχοντας μονάχα την κατοχή αλλά με τον ΠΑΟΚ να βγαίνει αρκετές φορές στην κόντρα, όπου σε μια από αυτές στο 64' η μπάλα να φτάνει στον Τσιγγάρα μέσα στην μικρή περιοχή της ΑΕΚ αλλά τον Στάνκοβιτς να είναι εκεί και να διώχνει σε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ παίξει εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας μηδενίσει τα ατού της ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν απλά την κατοχή αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με τα πολλά φάουλ και τις αρκετές διακοπές να κυριαρχούνε στο παιχνίδι.

Η ΑΕΚ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 87' με τον Λιβάι Γκαρσία να βγάζει την χαμηλή σέντρα στην περιοχή του ΠΑΟΚ με τον Σιμάνσκι να πιάνει το τακουνάκι και να στέλνει την μπάλα λίγα εκατοστά εκτός εστίας και αυτήν να είναι η τελευταία καλή ευκαιρία για τις δύο ομάδες, με τον δικέφαλο του Βορρά να καταφέρνει για ακόμα μια φορά να κλέβει το αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ και την ΑΕΚ να φεύγει με κατεβασμένο κεφάλι και το 0-1 να είναι το τελικό σκορ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code