ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εκδικάστηκε η υπόθεση του Άρη στο CAS, σε 10 ημέρες η απόφαση για τον -6



Εκδικάστηκε σήμερα η υπόθεση του  Άρη στο CAS για την περίπτωση αφαίρεσης έξι βαθμών για οφειλές στον Λάσκοφ, με την απόφαση να αναμένεται εντός των επόμενων δέκα ημερών.

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε ο νομικός εκπρόσωπος του Άρη, Κωνσταντίνος Ζέμπερης, παρουσίασε την θέση της ΠΑΕ για το άδικο της απόφασης αφαίρεσης έξι βαθμών που επέβαλε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση πλαστογραφίας του Λάσκοφ. Οι Θεσσαλονικείς ισχυρίστηκαν ότι κακώς επιβλήθηκε αυτή η ποινή από τη στιγμή μάλιστα που υπήρξε ομολογία του ανθρώπου που έκανε την πλαστογραφία με σκοπό να εξυπηρετήσει τον Λάσκοφ.

Πλέον, η οριστική εξέλιξη αυτής της υπόθεσης βρίσκεται στην ευχέρεια του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου και είναι προφανές ότι η απόφασή του θα κρίνει πολλά καθώς σε περίπτωση δικαίωσης της ΠΑΕ Άρης, αυτομάτως θα επιστρέψουν οι βαθμοί που κέρδισε στο γήπεδο και θα βρεθεί σε θέση ισχύος σε ότι αφορά τη συμμετοχή στα Playoffs. Η απόφαση αναμένεται εντός των επόμενων δέκα ημερών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code