ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Επιστροφή Στάνκοβιτς-Μάνταλου απο αύριο του Αραούχο



Επιστροφές για την ΑΕΚ είχε η σημερινή ημέρα με τους Στάνκοβιτς και Μάνταλο να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Αραούχο θα δοκιμάσει απο αύριο Πέμπτη(17/2).


Αναγκασμένη να αφήσει πίσω της τα αρνητικά αποτελέσματα με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ είναι η ΑΕΚ, και να κοιτάξει τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, με όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια να έχουν το βάρος του «τελικού» εάν δεν θέλει να χάσει και την θέση της στα Play-off.

 Σήμερα οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης, με τον Αργύρη Γιαννίκη να αναμένεται να έχει επιστροφές παιχτών εν όψει του δύσκολου προγράμματος και σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού είδε τον Πέτρο Μάνταλο και τον Στάνκοβιτς να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς και να τίθενται στην διάθεση του Ελληνογερμανού τεχνικού. Παράλληλα κοντά στην επιστροφή του βρίσκεται και ο Αραούχο όπου αναμένεται να προσπαθήσει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς αύριο Πέμπτη, με σκοπό να είναι και αυτός διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code