ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget


 

Μάρτινς : «Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου αλλά έχουμε έρθει εδώ για να περάσουμε »Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση με την Αταλάντα και τόνισε ότι στόχος είναι η νίκη !

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

Για το τι διαφορετικό θα ήθελε να δει σε σύγκριση με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ:

«Το δεύτερο ημίχρονο δεν μου άρεσε με την ΑΕΚ. Θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο συγκεντρωμένοι. Θα χρειαστούμε πιο υψηλά επίπεδα έντασης απέναντι σε μία ομάδα με πολύ καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Τα πράγματα στο Europa δεν είναι καινούρια για εμάς. Τώρα δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Παίζουμε μετά από δύο μήνες με μεγάλη επιθυμία και όρεξη. Επίσης, θα παίζουμε με κόσμο. Έχουμε μεγάλο κίνητρο. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως έχουμε θέληση να επιστρέψουμε στη διοργάνωση. Νιώθουμε την επιθυμία να παίξουμε στην Ευρώπη».

Για την Αταλάντα:

«Μία ομάδα πολύ καλή και γρήγορη στην επίθεση. Που δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να πάρει εύκολα τη μπάλα. Δύσκολος και δυνατός αντίπαλος».

Για τα εντός έδρας άσχημα αποτελέσματα των Ιταλών:

«Για έναν προπονητή δεν είναι ευχάριστο να έχει πολλές αγωνιστικές μέσα στην έδρα της. Η Αταλάντα έχει εξελιχθεί πολύ σε Ιταλία και Ευρώπη. Δεν μετράει το τι κάνει εντός ή εκτός έδρας. Αυτό που μετράει είναι πως θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε τις δύσκολες στιγμές της Αταλάντα. Έχουμε μεγάλη ανυπομονησία και όρεξη. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και με την ταυτότητά μας. Να κάνουμε αυτό που θέλουμε και το χρωστάμε στον κόσμο που θα είναι εδώ και στον κόσμο μας».

Τι θα ζητούσε για την Πέμπτη:

«Τη νίκη. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου αλλά έχουμε έρθει εδώ για να περάσουμε. Αυτό νιώθουμε και αυτό έχουμε έρθει να κάνουμε».

Για την αλλαγή στο εκτός έδρας γκολ και το αν αλλάζει κάτι για εκείνον:

«Όχι δεν αλλάζει τα σχέδιά μας. Πιστεύω πως αυτός ο κανονισμός είναι δίκαιος. Ευνοούνται οι καλές ομάδες και αυτές που παίζουν πιο καλά στα ματς. Ο Ολυμπιακός στη φάση των ομίλων του Champions League ήταν θύμα της αλλαγής. Παρότι όμως μας επηρέασε αρνητικά θεωρώ πως ήταν μία δίκαιη αλλαγή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια