ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων - Παναιτωλικός : Παιχνίδι ''επιβίωσης''



 Η ''Ελαφρά Ταξιαρχία''  θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό , σήμερα (12/2) στις 19.30 , σε ένα παιχνίδι με τρομερό βαθμολογικό ενδιαφέρον κυρίως για τους γηπεδούχους που βρίσκονται στην τελευταία θέση , ενώ οι φιλοξενούμενοι με ''διπλό'' θα νιώθουν πιο ''άνετα''.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα , προέρχεται από την ήττα στο ΟΑΚΑ με 3-0 σε ένα παιχνίδι όπου στάθηκε καλά και είχε τις ευκαιρίες για να κάνει τη ''ζημιά'' στην Ένωση . Πλέον καλείται να πάρει τους τρεις βαθμούς  για να πλησιάσει τον Ατρόμητο και να έχει ελπίδες παραμονής . Ο Απόλλων σήμερα θα πρέπει να είναι συμπαγής , να μην αφήσει χώρους στον αντίπαλό του και επιθετικά να εκμεταλλευτεί το ''τρανζίσιον'' αλλά και τις αδυναμίες του Παναιτωλικού .

Από την άλλη ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει ότι με νίκη σήμερα θα διατηρήσει απόσταση ασφαλείας από την 13η θέση . Οι ''Αγρινιώτες '' άγγιξαν'' μεσοβδόμαδα την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό , ενώ συνεχίζουν να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο . Κάπως έτσι θα παραταχθούν και σήμερα γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλός τους θα αμυνθεί σθεναρά ! Αλλά θα πρέπει να αποφύγουν τα κενά στην ανασταλτική τους λειτουργία !

Πιθανές συνθέσεις :

Απόλλων: Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Γιακιμόφσκι, Ντομίνγκες, Ρόγκνε, Σλίβκα, Κάστρο, Μαρτίνες, Παμλίδης, Τσιλούλης, Ιωαννίδης.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Λούι, Χουχούμης, Κορνέλιους, Λάρσον, Αντούνες, Φλόρες, Μπαρμπόσα, Μεντόσα, Ντίας, Καρέλης.

Οι διαιτητές:

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Μανούχος, με βοηθούς τους κ.κ. Δημητριάδη, Ψαρρή και τέταρτο τον κ. Κουτσιαύτη. Στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος Ούγκο και ο κ. Νικολαΐδης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code