ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος : Τελικός παραμονής στην Ριζούπολη

 


Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ατρόμητο απόψε (19:30) στο γήπεδο της Ριζούπολης, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Ένα ιδιαίτερα κομβικό παιχνίδι, που μπορεί να κρίνει πολλά για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος διεξάγεται σήμερα στη Ριζούπολη. Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ατρόμητο (19:30) στη μάχη των ουραγών της Super League για την 25η αγωνιστική.

Ελαφρά Ταξιαρχία προχώρησε πριν λίγες μέρες, σε ακόμα μία αλλαγή προπονητή. Ο Φέστα περίπου 20 μέρες μετά την επιστροφή του, αποχώρησε εκ νέου, πληρώνοντας τα… σπασμένα της ήττας την προηγούμενη αγωνιστική από τον Ιωνικό (4-0), με τη διοίκηση να πηγαίνει για 6η φορά στην επιλογή του Μπάμπη Τεννέ

Ο Απόλλων βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος έχοντας 13 βαθμούς και θέλει πάση θυσία το τρίποντο, που θα τον φέρει πιό κοντά στον σημερινό του αντίπαλο ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής. Οι Άλβες, Ντεντάκης επέστρεψαν, όμως έμειναν εκτός οι Ρόγκνε, Ράιλι, Σίγκνιεβιτς, Φερνάντες και Γιακιμόφσκι.

Οι Περιστεριώτες προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τον Άρη, όπου η εμφάνιση τους δεν ήταν καλή. Βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 17 βαθμούς και σε περίπτωση νίκης σήμερα, θα αποφύγει οριστικά και αμετάκλητα την τελευταία θέση. Μοναδική απουσία για την ομάδα του Κόλμαν θα είναι ο Μπεντινέλι που έμεινε εκτός αποστολής.

Η αποστολή του ΑπόλλωνΚότσαρης Σορκάν, Ντεντάκης, Λισγάρας, Άλβες, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Βιτλής, Κάστρο, Παπαγεωργίου, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνεζ, Φατιόν, Γιαννιώτας, Παμλίδης, Τσιλούλης, Ντάουντα, Ιωαννίδης.

Η αποστολή του ΑτρόμητουΓιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Καστεγιάνο, Σάλομον, Μουνίθ, Έρλινγκμαρκ, Σπιριντόνοβιτς, Χαρίσης, Καρτάλης, Ντένιτς, Νταβιώτης, Ναμπί, Ροτάριου, Κουλούρης, Κλωναρίδης, Αλιμπέκ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code