ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός : Εκτός ο Χατζηγιοβάνης με Ιωνικό - Στην αποστολή ο Αγιούμπ !

 


Την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Ιωνικό ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να μένει ξανά εκτός και τον Γιασίν Αγιούμπ να συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν, μετά από αρκετό διάστημα!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα απέναντι στον Ιωνικό, με τον προπονητή των πρασίνων να ανακοινώνει αποστολή αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης. Ο Σέρβος τεχνικός άφησε ξανά εκτός λίστας τον Χατζηγιοβάνη ενώ έκανε την έκπληξη και θα έχει στην διάθεση του μετά από αρκετό διάστημα τον Αγιούμπ !

Το πρόγραμμα προπόνησης του τριφυλλιού περιελάμβανε προθέρμανση και παιχνίδι στο μισό γήπεδο ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Χουάνκαρ, Σένκενφελντ, Κώτσιρας και Αίτορ για να είναι όσο πιο ξεκούραστοι γίνεται ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή :

Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code