ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Ψάχνει την «βόμβα» με Παβόν



 Ο Παναθηναϊκός ψάχνει να ενισχυθεί στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο με ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι ώστε να τον ανεβάσουν επίπεδο με μια από τις περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί στους «πράσινους» να είναι αυτή του διεθνή Αργεντίνου,  Κριστιάν Παβόν απο την Μπόκα Τζούνιορς.


Ο Παβόν βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία καθώς είναι στα 26 του, με το συμβόλαιο του να λήγει το  καλοκαίρι, με την Μπόκα όμως να μην τον υπολογίζει και γι’ αυτόν τον λόγο τον έχει στείλει στη δεύτερη ομάδα. Η Μπόκα είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει αρκεί να πάρει ένα οικονομικό αντάλλαγμα το οποίο βέβαια δεν θα έχει καμία σχέση με την αξία που είχε τα προηγούμενα χρόνια όταν και ήταν βασικός στην ομάδα.

Ο Παβόν ανήκει στην Μπόκα από το 2014, αλλά έχει παραχωρηθεί δανεικός δύο φορές. Μία στην Κολόν και μία στους Γκάλαξι του MLS. Μετράει  συνολικά 156 συμμετοχές με 33 γκολ και 40 ασίστ. Τα πιο πολλά παιχνίδια στην καριέρα του τα έχει παίξει ως δεξί εξτρέμ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και αριστερά, ενώ αρκετές φορές έχει παίξει και ως σέντερ φορ.


Σαφώς πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση που αν πραγματοποιηθεί  θα εκτοξεύσει την ποιότητα του Παναθηναϊκού στην επίθεση και θα ζεστάνει για τα καλά και τον κόσμο της ομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code