ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακος: Σε αναζήτηση ομάδας ξανά ο Σολδάνο



 Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ξανά ο Φράνκο Σολδάνο, καθώς η Φουενλαμπράνδα ολοκληρώσε τον δανεισμό του και ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται και πάλι σε αναζήτηση ομάδας καθώς  βρίσκεται στα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς.


Το συμβόλαιο του Σολδάνο με τον Ολυμπιακό έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά ο 27χρονος επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαρτίνς, ενώ δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη και της Ισπανικής ομάδας, η οποία δεν θα ανανεώσει τον δανεισμό του και για το δεύτερο μισό της σεζόν. 

Ο Σολδάνο παραχωρήθηκε τον περασμένο Αύγουστο στην Φουενλαμπράνδα, η οποία παίζει στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, αλλά σε 16 παιχνίδια με τη φανέλα της έγραψε 1 γκολ σε 713 λεπτά συμμετοχής.  

Σύμφωνα με ρεπορτάζ απο την Αργεντινή, η Ατλέτικο Τουκουμάν ενδιαφέρεται για τον Φράνκο Σολδάνο και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού. Μάλιστα, οι συμπατριώτες του τονίζουν  ότι οι δύο ομάδες είναι σε προχωρημένες επαφές, με τους ανθρώπους της Ατλέτικο Τουκουμάν να βλέπουν στο πρόσωπο του Φράνκο Σολδάνο τον επιθετικό που θα αντικαταστήσει τον Κριστιάν Μενέντεζ, ο οποίος δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code