ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία-Άρης: Δεν τον "ήθελε" η μπάλα, πρόκριση στα ημιτελικά για τους ΣτερεοΕλλαδίτες

 


Η Λαμία πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, νικώντας τον Άρη στην παράταση με 1-0 (0-0 έληξε ο προηγούμενος αγώνας). Οι κιτρινόμαυροι είχαν το πάνω χέρι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κάτι που φάνηκε από τα πρώτα λεπτά, με τον Μπερτόγλιο να ανατρέπεται στο 14' λεπτό και τον Καμαρά να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ταιρόν στο 21' λεπτό και τον Καραμάνο στο 36' λεπτό, με τον τερματοφύλακα των κιτρινόμαυρων, Σιαμπάνη να μην αγχώνεται ιδιαίτερα.

Οι Θεσσαλονικείς απείλησαν με τον Εντιαγέ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαντσίνι στο 48' λεπτό, όμως εντελώς μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Σαράνοφ. Ο Άρης είχε το πάνω χέρι στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας ευκαιρίες και απειλώντας, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ίδιο σκηνικό και στην παράταση, με τον Φαμπιάνο με κεφαλιά να απειλεί στο 99' λεπτό και τον Μπρούνο Γκάμα με σουτ στο 103' λεπτό, αλλά και στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης το σκορ ήταν 0-0. Οι κιτρινόμαυροι ανέβασαν ρυθμούς και είχαν καλή ευκαιρία με τον Ιτούρμπε στο 112' λεπτό, ε τον Τζανετόπουλο με κεφαλιά σε ένα κόρνερ που εκτέλεσε ο Προβιδάκης, κόντρα στην ροή του αγώνα, να νικάει τον τερματοφύλακα Σιαμπάνη και να κάνει το 1-0 στο 118' λεπτό. Ο Άρης ανέβασε ρυθμούς στα τελευταία λεπτά με σκοπό να πετύχει το γκολ της πρόκρισης, με τον Τζανδάρη να ανατρέπει τον Μπρούνο Γκάμα και να δίνεται πέναλτι, με τον Σαράνοφ όμως να αποκρούει το πέναλτι του άσου των κιτρινόμαυρων. Παρά τις φωνές για επανάληψη του πέναλτι, η απόφαση ήταν να συνεχιστεί το παιχνίδι και η Λαμία νίκησε τον Άρη εντός έδρας με 1-0 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπανγκουρά, Ταϊρόν, Ρόμανιτς, Καραμάνος.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάσα, Εντιαγέ, Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Μπερτόγλιο, Καμαρά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code