ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος: Καίγονται για βαθμούς για διαφορετικούς λόγους

 



Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στο γήπεδο Ζωσιμάδες την Κυριακή (16/1, 19:30) τον Ατρόμητο, για την 18η αγωνιστική στην SuperLeague. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 26 πόντους, όσους και ο πέμπτος Παναθηναϊκός και ο έκτος ΟΦΗ, αλλά και επτά πόντους πίσω από την τρίτη ΑΕΚ. Ο Ατρόμητος είναι στην 13η θέση με εννέα πόντους, όσους και ο 14ος Απόλλωνας Σμύρνης

Οι Ηπειρώτες θα έχουν στην αποστολή το μεταγραφικό απόκτημα, τον Κάλεμπ Στάνκο, ενώ για τους Περιστεριώτες θα παίξει ο Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ, αφού εκτός θα παραμείνουν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Κυριάκος Κιβρακίδης.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Αθανασίου, Σάλιακας, Παντελάκης, Καραγιάννης, Εραμούσπε, Τριάδης Α., Κάργας, Καραχάλιος, Στάνκο, Ρίζος, Λιάσος, Τριάδης Π., Μπρένερ, Μίνα, Γκραμπόφσκι, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης και Πέρεα.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Γιαννιώτης, Μανδάς, Σάλτας, Βασιλαντωνόπουλος, Γκαλβάο, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Σάλομον, Χαρίσης, Ντένιτς, Έρλινγκμαρκ, Καρτάλης, Μπεντινέλι, Σπιριντόνοβιτς, Νταβιώτης, Ανθουλάκης, Μουνίθ, Κουλούρης, Τζαβίδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code