ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον απο Γαλατασαράι και Μπασακσεχίρ για Ονιεκούρου



Μπορεί ο Χένρι Ονιεκούρου να μην έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό, αλλά η συμμετοχή του στο Copa Africa με την εθνική της Νιγηρίας μπορεί να ανεβάσει τις μετοχές του, με ομάδες απο την Τουρκία να έχουν το όνομα του ήδη στα ραντάρ τους.

 Συγκεκριμένα, στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο Ονιεκούρου είναι πρώτος στόχος της Γαλατασαράι για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, με τον Νιγηριανό εξτρέμ να έχει ξανά περάσει απο την τουρκική ομάδα έχοντας πολύ καλή παρουσία. Όμως η Γαλατά δεν «παίζει» μόνη της για την απόκτηση του, αφού τις τελευταίες μέρες τα ρεπορτάζ μιλούν για γερό μπάσιμο της Μπασακσεχίρ για τον παίκτη.

Η Μπασακσεχίρ παραχώρησε τον Έντιν Βίσκα στην Τραμπζονσπόρ και βγήκε στην αγορά για την απόκτηση εξτρέμ με τον Ονιεκούρου να είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει την τουρκική ομάδα. Μάλιστα, η «Μπασάκ» φέρεται να έχει επικοινωνήσει ήδη με τον Ολυμπιακό για να «βολιδοσκοπήσει» την κατάσταση και τις προθέσεις του για τον Νιγηριανό.

 Στην Τουρκία γίνεται αναφορά και στην παρουσία του Ονιεκούρου στο Κόπα Άφρικα με την εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά τονίζεται ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code