ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός : Με απουσίες η αποστολή για Αγρίνιο - Μέσα ο Φατιγκά


Με πολλές απουσίες αλλά και με τον Φατιγκά για πρώτη φορά στην αποστολή, θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο για τον αυριανό (19/1 15:00) αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή των ερυθρόλευκων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να αφήσει εκτός από το αυριανό ματς αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές, καθώς δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μανωλά, Βατσλίκ, Μασούρα, Ρέαμπτσιουκ, αλλά και τον τραυματία Μπουχαλάκη. Αντίθετα για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ενώ στην 21μελή αποστολή βρίσκονται και αρκετοί ποδοσφαιριστές από τη Β’ ομάδα των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Με προπόνηση που διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης (15:00) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε τους παρακάτω παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για την πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Μπα, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Παπασταθόπουλος, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Μαυρουδής, Ξενιτίδης, Φαντιγκά, Λοβέρα, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code