ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κρόος: "Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ"


Ο Γερμανός μέσος της "Βασίλισσας" τόνισε σε δηλώσεις του πως έχει στόχο να τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με τα χρώματα της Ρεάλ.

Ο Τόνι Κρόος ανήκει στο δυναμικό των "μερένγκες" από το 2014 και θέλει σίγουρα να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του υπάρχοντος συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2023, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο επέκτασής του. 

Την φετινή σεζόν έχει συμπληρώσει 20 εμφανίσεις με την φανέλα της Ρεάλ έχοντας σημειώσει 3 γκολ και 3 ασίστ.

«Δεν υπάρχει άγχος, τα πάντα πάνε καλά. Σίγουρα δεν επικεντρώνομαι σε κάτι άλλο πέρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρω τι έχω στον σύλλογο όπως και εκείνος τι έχει σε εμένα. Υπάρχουν τρία κριτήρια για μένα για να συνεχίσω. Α. Πρέπει ακόμα να αντέχω σε υψηλό επίπεδο, Β. το σώμα μου πρέπει να ακολουθήσει και Γ. η επιθυμία και το κίνητρο να είναι τα ίδια με τα τωρινά. Πάντως έχω ακόμα συμβόλαιο μέχρι το 2023. Έχω μια απίστευτη σχέση με τον σύλλογο, την οποία δεν θέλω να διακινδυνεύσω με ένα παιχνίδι πόκερ για μια μεταγραφή. Είναι ξεκάθαρο ότι εδώ θέλω να τελειώσω την καριέρα μου. Ποια ημερομηνία ακριβώς; Δεν μπορώ να πω ακόμα. Ίσως το 2023, ίσως ένα ή δύο χρόνια αργότερα , Δεν γνωρίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά στο γερμανικό «Sky Sports».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code