ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ - Βόλος : Νίκη παρά τα προβλήματα



Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στο ΟΑΚΑ στις 17.15!

Oι ''Kιτρινόμαυροι'' θέλουν να επιστρέψουν στις εντός έδρας νίκες παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν , και να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του ντέρμπι το βράδυ . Από την άλλη οι ''Βολιώτες''  ψάχνουν να κάνουν την ζημιά , συνδυάζοντάς την με μία καλή εμφάνιση!

Η ΑΕΚ προέρχεται από δύο ήττες σοκ στο ΟΑΚΑ ,με ΟΦΗ και Παναιτωλικό , αλλά την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στα τρίποντα με ''διπλό'' μέσα στο Περιστέρι . Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη θα προσπαθήσει να διαφυλάξει τα ''νώτα''  της , έχοντας πιο πίσω τη γραμμή άμυνάς της και με κίνηση κυρίως μακριά από τη μπάλα ,όπως και με τον Ατρόμητο, να κάνει την ζημιά , εκμεταλλευόμενη την ποιότητα των Τζούμπερ , Αραούχο αλλά και την φόρμα του Λιβάι Γκαρσία !  Ενώ στα μετόπισθεν οι Μήτογλου , Τζαβέλας δείχνουν να  βρίσκουν ''χημεία'' ! 

Στα αγωνιστικά ο Ελληνογερμανός τεχνικός αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα . με τελευταίο αυτό του  Βράνιες ,  ο οποίος ταλαιπωρείται από ενόχληση στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Εκτός για τον ''Δικέφαλο''  και οι Μάνταλος, Άμραμπατ, Τσιντώτας, Σιμόες, Γαλανόπουλος και Λάτσι, όπως και οι διεθνείς Ανσαριφάρντ και Μοχαμάντι. Αντίθετα  μπορεί να υπολογίζει στον Χατζισαφί, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ιράν, όπως και στους Στάνκοβιτς και Αραούχο. 

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ στους εντός Αττικής αγώνες της δεν ανακοινώνει αποστολή.

Από την άλλη ο Βόλος , ο οποίος ηττήθηκε εντός έδρας με 0-4 από τον ΠΑΟΚ , προβληματίζει με τις εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό και θέλει να βρει το ''αντίδοτο'' στο ΟΑΚΑ. Οι φιλοξενούμενοι παρότι έχουν την τέταρτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα ,ολοκλήρωσαν τρεις σερί αναμετρήσεις, όπου έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ !  Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου , θα έχει ως βασικό σκοπό της  την καλή αμυντική συμπεριφορά για  να μην δεχθεί επιθέσεις στο τρανζίσιον , αλλά και στην πλάτη της ! Ενώ επιθετικά έχει την ποιότητα και τον Φαν Βεερτ για να βρει κάποιο  γκολ .

Στα αγωνιστικά  οι Βολιώτες θα κατέβουν με μόλις έναν τερματοφύλακα, τον 21χρονο Συμεών Παπαδόπουλο, αφού απουσιάζουν οι Κότνικ και Κλέιμαν. Επίσης, εκτός για τον Κώστα Μπράτσο θα είναι και οι Νίνης και Άλχο. Πρώτη συμμετοχή στην αποστολή για το νέο απόκτημα της ομάδας, Χόρχε Κορέα.

Η αποστολή του Βόλου: Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Ρινέρ, Φεράρι, Λογαράς, Μεταξάς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ορός, Ρεγκατέν, Σιέλης, Κορέα, Τερεζίου, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

Διαιτητές :

Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ευάγγελος Μανούχος από την ΕΠΣ Αργολίδας, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Μιχάλης Παπαδάκης (Ηρακλείου). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών). Στο VAR θα είναι o Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας) και AVAR η Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής). Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καρατζάς (Ευβοίας).

Πιθανές ενδεκάδες : 

ΑΕΚ : Στάνκοβιτς , Ρότα, Τζαβέλλας, Μήτογλου , Χατζησαφί , Λε Ταλέκ , Σιμάνσκι , Λιβάι Γκαρσία , Γέφτιτς , Τζούμπερ , Αραούχο 

Βόλος : Παπαδόπουλος ,Πουρίτα, Ρομέρο ,Γκιουλέν ,Φεράρι, Τσοκάνης ,Μπαριέντος. Μπαρτόλο, Φερνάντες ,Ρεγκατίν,Φαν Βέερτ .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code