ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ: Χωρίς δύο στην Ριζούπολη


Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη (12/01, 17:15) η ομάδα του ΟΦΗ.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μεγιάδο και Μαρινάκη, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες και θα απουσιάσουν από το επερχόμενο παιχνίδι. Εκτός και ο Επασί που βρίσκεται στο Copa Africa.

Ο Πασχάλης Στάικος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Αμπντουλάχ Ουές έκανε ατομικό, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Λυμπεράκης, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Διαμαντής, Καμάου, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Βούρος, Ντουρμισάι, Γκαγιέγκος, Τοράλ, Γρίβας, Σελίμοβιτς.

*Οι Μεγιάδο και Μαρινάκης δεν θα βρίσκονται στην αποστολή για το αυριανό ματς, όμως ταξίδεψαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα μιας και η ομάδα της Κρήτης μετά το παιχνίδι θα "πετάξει" αμέσως για Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την ομάδα του ΠΑΟΚ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code