ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

AEK : Με σημαντικές απουσίες ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη

 


Χωρίς τους Αραούχο, Άμραμπατ, Βράνιες, Τάνκοβιτς, Στάνκοβιτς και Σάκχοφ ταξιδεύει η αποστολή της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη, για τον αγώνα του κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Πολλές και σημαντικές απουσίες για την ομάδα της Ένωσης ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για τους ''8'' του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε αποστολή στην οποία δεν συμπεριλήφθηκαν οι Άμραμπατ, Βράνιες, Τάνκοβιτς, Στάνκοβιτς και Σάκχοφ.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του δικέφαλου έχει υποστεί μυϊκή κάκωση στην κνήμη, πρόβλημα που αποκόμισε στον αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό, όπως και ο Σάκχοφ ο οποίος επίσης ταλαιπωρείται από κάκωση στην αριστερή γαστροκνημία. Αμφότεροι και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, μένοντας και εκτός αποστολής. Οι Σέρχιο Αραούχο και Ζίγκα Λάτσι γυμνάστηκαν ξανά ατομικά ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.00) αγώνα.

Αναλυτικά στην αποστολή θα βρίσκονται οι : Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Κοσίδης, Γιούσης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code