ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός: Ανακοίνωσε αποστολή και 4 νέα κρούσματα


 Η ομάδα του Ιωνικού ανακοίνωσε 4 νέα κρούσματα, εκ τω οποίων 1 αφορά ποδοσφαιριστή, ενώ ανακοίνωσε και την αποστολή ενόψει του αγώνα της Τρίτης με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Πιο συγκεκριμένα σε ότι αφορά τα κρούσματα ένας είναι ποδοσφαιριστής, 2 μέλη του επιτελείου και ένα μέλος του προπονητικού team της ομάδας. Τα ονόματα αυτών δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά όπως είναι φυσιολογικό σε αυτές τις περιπτώσεις έχουν τηρηθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. 

Παράλληλα η ομάδα μετά τις διακοπές των επρτών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ γνωστή έγινε και η αποστολή για το παιχνίδι. Στην αποστολή δεν θα βρίσκεται ο Νίκος Βαφέας ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού. Αντίθετα επέστρεψε και αναμένεται να αγωνιστεί ο Τουράμ, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και το ντεμπούτο του ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Μάντζης.

Η αποστολή το Ιωνικού:Χουτεσιώτης, Χριστοδουλής, Τσιριγώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Κιάκος, Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Τουράμ, Λένις, Μάντζης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code