ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-1: Ισοπαλία...σε fast forward

 


Δύο γκολ μέχρι το 3' λεπτό είχε το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος, με τους Ηπειρώτες να ανεβαίνουν στους 27 πόντους (5η θέση), ενώ τους Περιστεριώτες να πηγαίνουν στους 10 πόντους (13η θέση).

Το ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακό, αφού στα στα 58 δευτερόλεπτα ο Κουλούρης μετά από πρώτο λάθος του Σνάιντερ, πήρε τις κόντρες και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ  για τον Ατρόμητο. Στο 3' λεπτό, ο Σάλιακας έκανε τη σέντρα,ο Μπρένερ έκανε κίνηση στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Περέα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, από κοντά στο δεύτερο την έσπρωξε στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.  Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Περέα στην κίνηση στο 17' λεπτό, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.  Στο 42' λεπτό, έγινε μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, με τον Στρούγγη να είναι απέναντι στον Σούλη, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε το πλασέ του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το τερέν έγινε πιο γλιστερό και ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να μην κάνουν κάποια σπουδαία φάση, με την οποία να απειλήσουν την αντίπαλη εστία, για αυτό και το τελικό σκορ παρέμεινε στο 1-1. 

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σάλιακας , Εραμούσπε, Κάργας , Καραχάλιος, Γκαρντάβσκι, Στάνκο, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Περέα

Ατρόμητος:  Γιαννιώτης , Καστεγιάνο, Βασιλαντωνόπουλος , Γκαλβάο, Στρούγγης, Ντένιτς, Καρτάλης, Σάλομον, Σπιριντόνοβιτς, Μπεντινέλι, Κουλούρης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code