ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σονί: «Όνειρό μου να κληθώ στην Εθνική Καμερούν»

 


Την επιθυμία του ανέδειξε ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης.

Έτοιμος ακόμα και τώρα για να βοηθήσει την Εθνική Καμερούν δήλωσε ο Κέβιν Σονί. Ο Μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης δήλωσε:

«Υποστηρίζω τη χώρα μας. Αν δεν δώσω φυσική παρουσία στο Κόπα Άφρικα, θα παίξω από… απόσταση, βλέποντας τα ματς στην τηλεόραση. Θα υποστηρίζω την ομάδα, θα παίρνω τηλέφωνα τους συμπαίκτες που είχα στην u23 και είναι στο ρόστερ τώρα. Δεν απογοητεύομαι που δεν κλήθηκα στην λίστα για το Κόπα Άφρικα, αυτό θα μου δώσει κίνητρο για να τα πάω ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

Η κλήση στην εθνική ομάδα είναι ο μεγαλύτερος στόχος για κάθε Καμερουνέζο και Αφρικανό ποδοσφαιριστή. Κάθε ένας που παίζει καλά στον σύλλογό του, αξίζει μια ανταμοιβή. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται τώρα στις εθνικές τους ομάδες είναι πανέτοιμοι για το Κόπα Άφρικα. Η επιθυμία μου, το όνειρό μου και η ευχή μου είναι να κληθώ στην εθνική ομάδα. Είμαι πανέτοιμος, έπαιξα σχεδόν κάθε ματς με την ομάδα μου ως τώρα. Όταν είμαι σε διακοπές, έχω προσωπικό γυμναστή. Αν ο προπονητής με καλέσει τώρα, είμαι έτοιμος να πάω».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code