ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Λαμία - ΝΠΣ Βόλος: Να θυμηθούν τι εστί νίκη

 


Η Λαμία θα υποδεχτεί τον Βόλο στις 17:15 στο «ΔΑΚ Λαμίας», για την 14η αγωνιστική της Super League.

ΠΑΣ Λαμία:

Η ομάδα της Φθιώτιδας βιώνεις μια κακή περίοδο αφού στα τελευταία παιχνίδια έχεις μια ισοπαλία και τρείς ήττες. Αν και σε κάθε παιχνίδι δίνω το 100% δεν καταφέρνει να πάρει θετικό αποτέλεσμα κι αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Οι Λαμιώτες με αυτήν την εικόνα λοιπόν, βρίσκονται στην 3η από το τέλος θέση έχοντας μάλιστα μαζέψει 10 βαθμούς. Φαίνεται μάλιστα πόσο επιθυμεί η ομάδα της Φθιώτιδας την νίκη ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Στα αγωνιστικά, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει τους Μαρτίνεθ, Καραμάνο και Μανούσο.

ΝΠΣ Βόλος:

Ο ΝΠΣ βρίσκεται και αυτός σε "δύσκολα φεγγάρια" αφού έχουν ένα αρνητικό σερί στα αποτελέσματα μάλιστα έχουν να πανηγυρίσουν στο πρωτάθλημα από τις 2 Οκτωβρίου και το 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Παρότι ο Βόλος είχε αποτελέσει την έκπληξη στις πρώτες αγωνιστικές που είχε βρεθεί στην πρώτη θέση τώρα τα αποτελέσματα αυτό τον έχουν φτάσει στην 9η θέση με 14 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Βολιώτες είναι αήττητοι στα έξι τελευταία επίσημα ματς κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο, έχοντας τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες από το 2020 και μετά.

Αγωνιστικά τώρα ο υπηρεσιακός Κώστας Μπράτσος δεν έχει απουσίες πέρα από αυτή του Κλέιμαν.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

ΝΠΣ Βόλος: Κότνικ, Παπαδόπουλο, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκιουλέν, Γκρίλο, Ρινέρ, Λογαρά, Φεράρι, Τσοκάνη, Σοάρες, Μεταξά, Μπαριέντος, Φερνάντες, Νίνη, Μπαρτόλο, Ορός, Ρεγκατίν, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code