ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ : Επέμβαση στο γόνατο ο Στάνκοβιτς - Ποιά παιχνίδια χάνει


Εκτός προπόνησης και αποκατάστασης με το
γκρουπ παιχτών που αγωνίστηκαν χθες, έμεινε σήμερα ο Τσίτσαν Στάννκοβιτς, ο οποίος αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, για να απαλλαχθεί οριστικά από τις ενοχλήσεις στο γόνατο, που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

 Όπως είναι γνωστό, ο γκολκίπερ της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο να μπει στο χειρουργείο, ώστε ν’ ανακουφιστεί από τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Σήμερα απείχε από την αποκατάσταση που έκαναν στα Σπάτα όσοι αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ώστε να κάνει τον προεγχειρητικό έλεγχο.

Αύριο θα υποβληθεί σε επέμβαση καθαρισμού και η εκτίμηση που υπάρχει αναφέρει πως θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ένωσης για περίπου 4 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως σίγουρα δεν θα προλάβει τα παιχνίδια πρωταθλήματος των κιτρινόμαυρων απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης, Ιωνικό, ΟΦΗ και Λαμία ενώ θα λείψει και από τον επαναληπτικό αγώνα για το κύπελο με αντίπαλο την Κηφισιά. Αγώνα δρόμου όπως φαίνεται θα κάνει, ώστε να προλάβει το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ, 9/1 στο ΟΑΚΑ.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code