ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σε δύσκολη θέση ο Βίτορ Περέιρα στην Φενέρμπαχτσε



Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται πολύ κοντά στην απομάκρυνση του Βίτορ Περέιρα απο τον πάγκο της ομάδας, με την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι να είναι η εκτός έδρας ήττα από την Γκαζιαντέπ (3-2).


Όπως μεταφέρεται απο τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο Βίτορ Περέιρα, βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Φενέρμπαχτσε και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ίσως και πριν το τέλος της εβδομάδας. Μετά και την τελευταία ήττα από την Γκαζιαντέπ, η Φενέρμπαχτσέ έμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας 12 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η απόφαση της διοίκησης της ομάδας είναι ειλημμένη να μην συνεχίσει με τον Περέιρα στον πάγκο της, ακόμα και αν μείνει και καταφέρει να κερδίσει το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην Μπεσίκτας.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το μέλλον στην Φενέρ μετά την ήττα από την Γκαζιαντέπ για το αν πρόκειται να παραιτηθεί απαντώντας πως: «Το θέμα της παραίτησης δεν είναι κάτι που πρέπει να συζητηθεί εδώ με τους δημοσιογράφους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code