ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τσόλακ: Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσω στην Μάλμε



Την επιθυμία του να παραμείνει στην Μάλμε εξέφρασε για ακόμα μια φορά ο Αντόνιο Τσόλακ καθώς και την αισιοδοξία του πως οι τελικές επαφές με την πλευρά του ΠΑΟΚ θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αθλητικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας, Ντάνιελ Άντερσον.


Ο δανεισμός του Αντόνιο Τσόλακ από τον ΠΑΟΚ στην Μάλμε ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, με τον 28χρονο επιθετικό τα έχει σκοράρει 19 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και να είναι ο πρώτος σκόρερ της σουηδικής ομάδας. Με τα τωρινά δεδομένα ο Κροάτης επιθετικός θα είναι διαθέσιμος για ακόμα ένα παιχνίδι στο Σουηδικό πρωτάθλημα καθώς και το παιχνίδι απέναντι στην Γιουβέντους για τους ομίλους του Champions League.

Σε πρόσφατες δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα της Μάλμε είπε χαρακτηριστικά:

«Ελπίζω και νομίζω ότι δεν θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μου με τη φανέλα της Μάλμε. Μου αρέσει να παίζω για αυτά τα χρώματα και ελπίζω να συνεχίσω να το κάνω. Δεν σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι.

Για το μέλλον μου πρέπει να ρωτήσετε τον αθλητικό διευθυντή, Ντάνιελ Άντερσον. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είμαι αισιόδοξος και θετικός. Εξακολουθούμε να μην έχουμε την πίεση πάνω μας, αλλά νομίζω ότι όλοι θέλουμε να φτάσουμε σε μια λύση το συντομότερο δυνατό. Βέβαια μερικά πράγματα δεν μπορείς να τα επηρεάσεις, οπότε πρέπει να περιμένουμε και να ελπίζουμε σε ένα αίσιο τέλος».

Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής των Σουηδών, Ντάνιελ Άντερσον ανέφερε:

«Οι συζητήσεις είναι σε καλό σημείο. Είμαστε ξεκάθαροι, θέλουμε να τον κρατήσουμε και θέλει να μείνει. Ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον, αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι».

Για το αν θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του με κανονική μεταγραφή ή με μια επέκταση του δανεισμού:

«Είναι σαφές ότι θέλουμε να αποκτήσουμε τον Τσόλακ με κανονική μεταγραφή. Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, θα πρέπει να αναζητήσουμε άλλη λύση. Όλοι θέλουμε το ίδιο, μένει να φανεί το αν μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code