ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τσιτσιπάς: «Η Ελλάδα διαπρέπει στα ομαδικά αθλήματα»

 


Διαβάστε τις δηλώσεις του Έλληνα τενίστα.

Έτοιμος για το ΑΤP CUP παρουσιάστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην Αυστραλία την Πρωτοχρονιά. Θα εκπροσωπήσει το εθνόσημο. Διαβάστε αναλυτικά:

«Έχω πίστη στην ομάδα μου. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε δύο αγώνες και να μην χρειαστεί να πάμε μέχρι τα τρία παιχνίδια. Για κάθε έναν από εμάς που εκπροσωπεί την Ελλάδα σε επίπεδο ATP Cup σημαίνει απλώς πολλά. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί Ελληνοαυστραλοί που θα ξετρελαθούν βλέποντάς μας να παίζουμε», είπε ο 23χρονος πρωταθλητής, Νο4 της Παγκόσμιας κατάταξης και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα είναι γνωστό ότι διαπρέπει σε ομαδικά γεγονότα, όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, οπότε είναι στη φύση μας. Μας αρέσει να παίζουμε ομαδικά γεγονότα και εκεί αφήνουμε το καλύτερο από τον εαυτό μας στο γήπεδο. Νομίζω ότι έχουμε μια ομάδα νεαρών παικτών που πεινούν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Αυτό είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε και έχουμε τόση ενέργεια από την επόμενη εβδομάδα».

Η ελληνική αποστολή θα αγωνιστεί με τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Μάρκο Καλοβελώνη και Αριστοτέλη Θάνο. Αντίπαλοι είναι οι Πολωνία, Αργεντινή και Γεωργία. Πρώτα θα αγωνιστούν κόντρα στους Πολωνούς την πρώτη μέρα του νέου έτους. 3/1 θα αντιμετωπίσουν την Αργεντινή, 5/1 την Γεωργία, ενώ από τον όμιλο προκρίνονται δύο ομάδες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code