ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης: Εκτός για 2 εβδομάδες ο Σίτο, επιστρέφει ο Μπαράλες


 Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σίτο για το προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη, ενώ επιστρέφουν σταδιακά σε κανονικους ρυθμούς οι Σανταφέ και Καπίγια. Κανένα πρόβλημα ο Καστάνιο.


Η μεγάλη νίκη επί του Ατρόμητου άφησε και δύο απρόοπτα για τον Αστέρα, με τον Σίτο να βγαίνει με αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 11ο λεπτό κι οι εξετάσεις του να δείχνουν πως έχει υποστεί κάκωση στο δεξιό οπίσθιο μηριαίο, κάτι που θα τον αφήσει εκτός για 1 με 2 εβδομάδες. Το δεύτερο είναι η αναγκαστική αλλαγή του Καστάνιος, ο οποίος ένιωσε μια αδιαθεσία και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του ίδιου ματς, χωρίς όμως να έχει τελικά κάποιο πρόβλημα και να είναι στην διάθεση του Ράσταβατς.

Έχουμε όμως και επιστροφές των τραυματιών με τον Καπίγια  να ολοκληρώνει το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας αυτήν την εβδομάδα, παίρνοντας μέρος σε κομμάτια του κανονικού προγράμματος, με το χρονοδιάγραμμα να δείχνει οτι θα έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης την επόμενη εβδομάδα, προσθέτοντας μια λύση στην φαρέτρα των Αρκάδων.

Ο Σανταφέ ξεκίνησε τρέξιμο μετά την επέμβαση στο μηνίσκο του και μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα ενταχθεί κι αυτός στις προπονήσεις της ομάδας. Τέλος ο Μπαράλες εξέτισε την τιμωρία του κι ύστερα από τρεις αγωνιστικές θα είναι και πάλι διαθέσιμος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code